-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
11 دستگاه ضدرسوب مغناطیسی الکترواستاتیک بر روی شبکه آب سوق نصب شد

11 دستگاه ضدرسوب مغناطیسی الکترواستاتیک بر روی شبکه آب شهر سوق نصب شد.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد، مسعود مرادیان در بازدید از تاسیسات آب شرب شهر سوق با اشاره به بروز مشکلاتی که شبکه توزیع آب شهر سوق به واسطه تشکیل رسوب به وجود آمده بود اظهار کرد: با برنامه ریزی های انجام شده در یک ماه گذشته توسط دفتر فنی و دفتر پدافند غیرعامل شرکت،چندین راهکار برای رفع این مشکل مطالعه و پیشنهاد شد.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: طی سالهای اخیر بخش اعظم شبکه توزیع آب شهر سوق با تشکیل این نوع رسوب دچار گرفتگی می شد که قطعی و افت فشار آب در برخی محلات شهر سوق را به همراه داشت.
وی افزود: در همین راستا و به منظور رفع مشکل سال گذشته علاوه بر خرید یک دستگاه واترجت با تیغه های مخصوص و سفارش داده شده به مبلغ ۱۴۰ میلیون تومان و استفاده از آن برای حذف فیزیکی رسوب شبکه ،یک دستگاه الکترو مغناطیس نیز به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان خریداری و به صورت پایلوت در شبکه آب شهر نصب شد که به صورت مقطعی و اضطراری بخش از رسوب های تشکیل شده را برطرف می کرد ولی آنچنان که باید چاره ساز نبود.
به همین دلیل کارشناساسان آب و فاضلاب استان با مطالعاتی که در این زمینه انجام دادند و با استفاده از تجارب سایر شرکت های آب و فاضلاب کشور در خصوص مشکل رسوب شبکه؛ به این نتیجه رسیدند که از دستگاه های ضد رسوب مغناطیسی الکترواستاتیک که در آبفای روستایی استان فارس استفاده شده و رضایتبخش بوده، استفاده کنند.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه به منظور رفع این مشکل تعداد 11 دستگاه ضد رسوب مغناطیسی الکترواستایک خریداری و نصب شد، تصریح کرد: این تعداد دستگاه ضد رسوب در هفت منطقه شهر سوق و در طول ۱۰ کیلومتر روی شبکه توزیع آب شهر نصب گردید.
وی افزود: استفاده از این دستگاه ها که متناسب با شرایط آب و هوایی شهر سوق انتخاب شده است و بر اساس تجارب سایر استان ها که بهترین روش برای حذف و جلوگیری از تشکیل رسوب بوده است، امیدواریم در شهر سوق نیز نتیجه مطلوبی بگیریم و مشکل رسوب شبکه شهر سوق مرتفع گردد.
وی با بیان اینکه رسوب موجود در شبکه توزیع شهر سوق هیچگونه مشکل بهداشتی ندارد عنوان کرد: علاوه بر نصب این تعداد دستگاه مغناطیسی الکترو استاتیک، عملیات اصلاح و بازسازی بخشی از شبکه توزیع و خطوط اصلی آب شهر سوق نیز در حال انجام است تا از گرفتگی شبکه توزیع بوسیله رسوب به طور کامل جلوگیری شود.
مردایان یادآور شد: افزایش دبی ورودی به شهر سوق نیز با استفاده از پمپ خاصی انجام شده که در حال حاضر بیشترین دبی لازم به شهر وارد می شود و به نوبه خود نقش موثری در کاهش ایجاد رسوب در شبکه توزیع این شهر داشته است.
مرادیان گفت:ضمنا با هماهنگی انجام شده، مقرر است اجرای خط انتقال آب از سمت دهدشت به سوق؛ از طریق شرکت آب منطقه ای و در قالب طرح آبرسانی به ۴ شهر کهگیلویه از سد کوثر در اولویت اجرا قرار گیرد که از همکاران در آب منطقه ای استان درخواست داریم این طرح سریعتر اجرایی گردد.
وی عنوان کرد: نتیجه گیری نهایی استفاده از دستگاه های ضد رسوب الکترو مغناطیس، بعد از حدود یک و نیم ماه مشخص خواهد شد ولی رفع افت فشار و قطعی آب شهر سوق نشانه های خوبی از برطرف شدن مشکل و نتایج مثبت در این زمینه دارد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!